Laddar in

3 bästa produkterna för in- och utsida i virustider

Att coronaviruset har svept över världen och påverkat flera tusentals människor har förmodligen inte gått någon förbi. Även om vi i olika delar av världen påverkas olika mycket än så länge, så påverkas vi i allra högsta grad här i Östersund.

Pandemin är påtaglig och det är även den tiden på året som mycket förkylningar och andra infektioner drabbar många. Virustider beskriver dagsläget kort och gott.

Håll dig frisk och fräsch i vår

Samtidigt står våren runt hörnet och ljusare tider är på väg, även om många timmar i dagsläget spenderas i hemmets lugna vrå.

Just nu är det extra viktigt med handhygien och att vi tar ansvar för vår hälsa. Gissningsvis är du en av många många som redan har köpt handsprit och garderat dig med diverse läkemedel, vilket är något som syns i våra hälsobutiker.

I dessa tider kanske du känner dig lite vintertrött och grå efter en lång vinter. På Kronans Apotek och Hälsokraft hittar du allt som ger en trött hud lyster igen, piggar upp och skyddar dig mot infektioner.

Här är våra 3 bästa produkter för in- och utsida i dessa virustider:

Vichy ögonkräm

1. Just nu får du 25% rabatt på allt från det exklusiva hudvårdsmärket Vichy som erbjuder massor av produkter som gör underverk för huden. Den nyutkommna ögonkrämen “Vichy Minéral 89 Eyes Hyaluronic” är en favorit som vårdar och eliminerar rynkor och påsar under ögonen. Finns på Kronans Apotek, Mittpunkten.

Viruseptin

2. Viruseptin finns som både mun- och nässpray som med sina unika egenskaper förebygger och behandlar förkylning och influensaliknande symptom. Perfekt i förkylnings- och virustider! Finns på Kronans Apotek, Mittpunkten.

Hälsokraft, vitamintillskott

3. Precis som du säkert har bunkrat många andra livsmedel är det bra att bunkra vitaminer och tillskott som håller dig frisk och stark i dessa tider. Utefter dina behov och förutsättningar kan du välja mellan Baspaket, Mellanpaket och Immun Deluxepaket som håller dig friskare i vår. Finns på Hälsokraft, Mittpunkten.

Finns det något annat som du funderar över eller behöver hjälp med är du – förutsatt att du är frisk såklart – välkommen till oss på Mittpunkten.

Det är viktigare än någonsin att vi hjälper och stöttar varandra i dessa tuffa tider.
Tvätta händerna noga och ofta.

Varmt välkomna!

3 bästa produkterna för in- och utsida i virustider

Våra öppettider

Avvikande öppettider
Gallerian
  • Det finns inga avvikande öppettider för gallerian den närmaste tiden.
Ordinarie öppettider gallerian
  • Idag 12.00 - 16.00
  • Mån-Fre 10.00 - 19.00
  • Lördagar 10.00 - 16.00
  • Söndagar 12.00 - 16.00
Ordinarie öppettider Coop
  • Mån-Fre 07.00 - 21.00
  • Lördagar 08.00 - 20.00
  • Söndagar 08.00 - 20.00
Följande butiker har avvikande öppettider. Klicka på en butik för att se mer

Hitta hit

Mittpunkten
Kyrkgatan 68
831 34 Östersund

Så här parkerar du hos oss

Mittpunkten har ett eget parkeringshus med 200 parkeringsplatser. Infarten hittar du via Kyrkgatan med direktentré till gallerian. Betalstationer finns i parkeringsgaraget och du kan även betala direkt vid bommarna med ditt betalkort. Parkeringshuset har öppet alla dagar dygnet runt.

Har du har frågor angående parkeringsgaraget kontaktar du Aimo Park
på telefonnummer 0771-96 90 00.